sábado, 17 de octubre de 2009

DIBUJOS (ANET)

A mi amiga Anet le hice muchos retratos, algunos se parecen a ella, otros no tanto, pero nacieron diferentes personajes que expresan su múltiple personalidad y mi propia dispersión creativa.

He seleccionado estos cinco dibujos por la diferencia de estilo y expresión.








Sobre su obra podéis ver este enlace: http://www.anetduncan.com
Y en este otro:
http://elcajondelospretextos.blogspot.com/2009/10/la-pintura-de-anet-duncan.html

4 comentarios:

montserratqp dijo...

M´agraden aquests dibuixos; especialment, en l´ordre que els has presentat, els senars.Ha de ser emocionant que un amic artista et retrati i sentis que la pintura o el dibuix ets tu, tal com et veu ell.

Jordi Pascual Morant dijo...

Avui en dia, la fotografía a agafat terreny al dibuix de retrat, segurament és culpa nostre, els que podem dibuixar, no insistir més en aquest terreny. La meva faceta de recerca tècnica m'ha distanciat d'aquest recurs.
Algun día et farè un retrat, bé, he de fer uns quants, no surten a la primera, o sí.
Gràcies pel teu comentàri, que m'anima.
un petó!

@SusVersiva dijo...

Ummm, entre la teva indiscutible habilitat i com és de bella l'Anet, el resultat m'agrada molt! Els que em tornen més com és ella estan els dos primers...

Un petó!

Jordi Pascual Morant dijo...

Susana, aquests dibuixos tenen 15 anys. Un dibuix conserva les emocions del moment, la situació personal del retratat i l'artista, la relació que pugui haver entre ells, l'habilitat i la tècnica que es fa servir, en fi, és una instantània històrica que a vegades va més enllà de la qualitat de l'obra.
Aprecio el teu parer, i malgrat no faig una obra per agradar espero sempre compartir l'interès del que faig.
petons!